Samsonite Winfield 2 Fashion 28″ Spinner anmeldelse

Design: En hip kuffert med klapskal
Vi lagde denne taske af børstet polycarbonat i vores bagagerum sammen med køletasker og andre tasker og begav os ud på en ti timers biltur ned til en lille fiskerby ved navn Puerto Peñasco i Mexico. På vejen dertil kunne vi høre vores bagage blive kastet rundt fra venstre til højre, mens vi trodsede de ujævne veje i landsbyen. Vi var bekymrede for, at den skinnende skal ville blive ridset, mens den skiftede på grund af huller og tykt grus. Men selv med alt det hoppen kom vores taske uskadt frem. Hardshell-eksteriøret kan virkelig holde til noget misbrug og ser fantastisk ud i virkeligheden.

Vi er heller ikke de eneste, der har bemærket det. Da vi var i Mexico, kommenterede ikke én, men flere personer, hvor flot tasken så ud. Finishen får virkelig Samsonite Winfield 2 til at ligne et stykke bagage af høj kvalitet. På hotellet var den herre, der læssede vores tasker på bagagevognen, særligt imponeret over taskens udseende, hvilket vi tog som et godt tegn, når man tænker på, hvor mange tasker han håndterer dagligt.

Det var dog ikke kun skallen, der fik folk til at blive grønne af misundelse. Samsonite Winfield 2 er designet, så der ikke er noget spildt rum. Vi var i stand til at udvide tasken med en lynlås, hvilket gav os et par ekstra centimeter. Vi benyttede os fuldt ud af denne udvidelsesfunktion på vores rejse til Mexico; det gav os mulighed for at få plads til mere end et par par sko og sandaler i kufferten, hvilket var en nødvendighed på stranden. Hvad der er særligt fedt ved den udvidelige funktion er, at vi i de fleste tilfælde kunne åbne tasken, pakke den og derefter lynlåse den igen, hvilket komprimerede vores tøj og bragte tasken tilbage til sin oprindelige bredde. Vi forestiller os, at denne funktion også ville være ret praktisk på forretningsrejser – især når dit skema kræver, at du skal medbringe både formelt og afslappet tøj.

Den udvidelige funktion er praktisk, men Winfield 2 har også andre funktioner, der gjorde det nemt at pakke til stranden. Inde i tasken fandt vi opdelere og lommer, der gjorde det muligt for os at være organiseret med vores pakning. Den øverste del af taskens inderside er sit eget rum med lynlås, og det ligger ved siden af en netdeler, der kan rumme flere par sokker, t-shirts, undertøj eller i vores tilfælde badedragter og cover-ups.

Dette holdt vores dragter og toiletartikler på plads og beskyttede vores skrøbelige makeup- og shampooflasker, selv da vores taske blev kastet fra kuffert til værelse og tilbage i kufferten igen. Den nederste halvdel af tasken er et åbent rum, der er egnet til større genstande; vi fandt ud af, at der var masser af plads til at rumme vores overfyldte bagage. Vores tur var kun et par dage lang, men det lykkedes os at få plads til dobbelt så meget tøj, som vi havde brug for, i tasken. Ekstraudstyr var dog praktisk med alt det sand og saltvand.

Bærbarhed: Perfekt til at skubbe, trække eller løfte
Taskens fire multiretningshjul betød, at vi kunne skubbe tasken foran os eller trække den bagud. Det er en ret fantastisk funktion, som gav os total kontrol over, hvor vores taske gik hen.

Denne taske har også tre håndtag, herunder det vigtigste teleskophåndtag med ét klik, som var let at trække op og klappe sammen med én hånd. Vi kunne se, hvordan denne funktion ville være praktisk, når du jonglerer med flere tasker i en lufthavn. De to andre bløde håndtag er placeret langs hver side af tasken – perfekt til at læsse den ind i et køretøj eller på en bagagevogn. Vi var begejstrede for at høre, at hotellets ansatte fandt vores taske lige så nem at håndtere som vi gjorde.

Det eneste reelle problem, som vi kunne forudse, er, at i modsætning til din typiske soft-sided kuffert, giver det hårde clamshell-eksteriør på Samsonite Winfield 2 ikke mulighed for at give sig. Det ville være svært at skubbe denne kuffert ind i et rum, der ikke er beregnet til at rumme det – dvs. et overheadrum – men så er denne kuffert alligevel ikke en håndbagage beregnet til overheadrum i flyselskaberne. Den burde nemt kunne passe ind i et almindeligt bagagerum eller bagsæde, så der burde ikke være nogen grund til at forvente, at den er formbar.

Et let ja.
Mellem kvalitetsbygningen, det slanke design og den overkommelige pris er det nemt at sige ja til Samsonite Winfield 2 Fashion 28″ Spinner. Denne taske er en solid værdi, der er attraktiv og nem at manøvrere. Du kan måske finde noget billigere, men du vil gå på kompromis med kvaliteten for at spare et par penge.