Razer Naga Pro trådløs gaming mus anmeldelse

“Må jeg bede om flere [knapper], sir?”
Når man ser på Naga Pro, skulle man ikke tro, at der er sket så mange ændringer i musen. Den måler 1,69 x 2,81 x 4,75 (HWD) og vejer 4,02 ounces, og den er stadig meget tung og bred, designet til at lade din hånd ligge fladt for at give dig bedre adgang til dens signatur-knapper på siden. Som med andre Naga-mus skaber ringfingerstøtten på højre side behændigt en klar guide for, hvordan du skal holde musen, og gør det lettere at flytte hånden ned for at nå sideknapperne uden at bøje tommelfingeren ubehageligt.

Desværre viser den stort set uændrede form sin alder i 2020. Naga Pro’s base er ret overfladisk og gør ikke meget for at støtte din hånd. Dette kan være et nødvendigt onde for at give din tommelfinger plads til at bøje og nå, men det fører til dårlig ergonomi og gør det nemt for din hånd at glide og glide af bagsiden. Dette er ikke nødvendigvis nye problemer, men de stikker mere ud i en hårdt konkurrencepræget gamingmusescene. Det hjælper bestemt ikke, at MMO-musdesignet over hele linjen er i konflikt med moderne designprioriteter som lavere vægt og, i ikke-sportsmus, god ergonomisk støtte.

Naga Pro har mellem ni og nitten knapper, afhængigt af hvilke af de tre sidepaneler du har tænkt dig at bruge. Uanset hvilken tilstand du bruger, har den syv indgange på toppen: To klik, et klikbart rullehjul med to tilt-indgange og to DPI-cyklusknapper i midterkolonnen. Som jeg har sagt i tidligere anmeldelser, er jeg en stor fan af rullehjulets tilt-indgange, som Naga-serien tidligere har haft, da de er komfortable og let tilgængelige.

En Elite MMO-mus holder sig i sin bane
Naga Pro er en af, hvis ikke den bedste MMO-mus, vi har brugt. Den har utrolige funktioner, tilbyder fantastisk ydeevne, og dens modularitet giver mulighed for en vis alsidighed i forhold til, hvordan du bruger den. Når det er sagt, så sikrer dens gamle design, især den flade form, at den kommer til kort i forhold til Razers “Ultimate”-mus og andre af de bedste i klassen som Logitechs G502 Lightspeed. I betragtning af dens høje pris – 149,99 $ uden en trådløs opladningsdock, 169,99 $ som en del af dock-pakken – er den bedst til folk, der er sikre på, at de vil have et overflødighedshorn af inputmuligheder lige der på siden af musen.