Enkle regler til at holde din hud ung og strålende

I en perfekt verden ville vi kunne spise alt det, vi vil, blive oppe længe og se Netflix og bevare en strålende, ungdommelig hud resten af vores dage.

Din livsstil og kost har en effekt på dit hår, dine negle og din hud
Desværre må vi her i den virkelige verden se den barske virkelighed i øjnene, at vores hår, hud og negle kræver en sund livsstil og masser af pleje, hvis vi ønsker at bevare deres livlighed i mange år fremover.

Den gode nyhed er, at det med en konsekvent holistisk rutine er absolut muligt at bremse den naturlige aldringsproces og det tab af kollagen, der uundgåeligt følger med den. Dette tab af kollagen (kroppens vigtigste byggesten) er det, der i sidste ende fører til fine linjer, rynker, tyndt hår, skøre negle og andre tegn på aldring.

At give din krop brændstof til masser af naturlige goder, vand, selvpleje og masser af hvile skaber et sundt fundament, der gør det muligt for din krop at arbejde for dig i stedet for imod dig.

Hvis du gør en lille indsats for at finjustere din livsstil, kan du bogstaveligt talt se år yngre ud (og endda få flere år til dit liv!).

Når du kombinerer en næringsrig, afbalanceret kost med en praktisk hudplejerutine af høj kvalitet, vil du blive overrasket over, hvor meget yngre du ser ud og føler dig.

Det bedste af det hele er, at det faktisk er ganske enkelt at komme i gang, og det behøver ikke at være tidskrævende, stressende eller dyrt.

Her er et par af de bedste anti-aging-fødevarer, som du bør begynde at inkorporere i dine måltider med det samme for at bevare en ungdommelig, strålende hud og et skinnende hår.

1. MØRKE BLADGRØNTSAGER

Mørke bladgrøntsager har en kraftig anti-aging-punch
Mørke, bladgrønne grønsager som grønkål, spinat, swiss chard og rucola er nogle af de bedste anti-aging power foods. Disse næringsrige fødevarer har et lavt kalorie- og fedtindhold, men er fyldt med alt det, din hud har brug for for at stråle indefra og ud. Jo mørkere de grønne grøntsager, jo bedre! Da de fleste mennesker ikke får tilstrækkeligt med grønt til daglig, kan et stærkt koncentreret grønt pulver som dette Primal Greens superfood-pulver virkelig gøre en stor forskel ved at øge dit antioxidant- og vitaminniveau.

2. BLÅBÆR
Blåbær er et bær, som du ikke må gå glip af i en anti-aging-diæt. Disse bær er fyldt med C-vitamin, et afgørende vitamin til at forbedre cirkulationen, og masser af antioxidanter, der hjælper med at bremse aldringsprocessen. Blåbær er en fremragende kilde til kalium og kan mindske oppustethed og væskeophobning.

3. AVOCADO
Avocadoer er fulde af E-vitamin og essentielle sunde fedtstoffer, og de nærer og fugter din hud indefra. De giver dine hudceller et naturligt boost og hjælper dem til at regenerere hurtigere, hvilket resulterer i et mere ungdommeligt udseende. Endnu bedre, avocadoer er kendt for at fremme skinnende, stærkere hår!

4. MØRK CHOKOLADE

Hvem har sagt, at chokolade ikke kan være godt for dig?
Mørk chokolade er en forkælelse, der faktisk kan hjælpe med at bevare et strålende, sundt udseende! Næringsstofferne og antioxidanterne i ren mørk chokolade (med mindst 70 % kakao) kan hjælpe med at beskytte din hud mod solen, forbedre cirkulationen, reducere hudbetændelse og frigive “feel-good” hjernekemikalier, der kan give en ungdommelig, glad glød!

5. CINNAMON
Kanel, der er rig på antioxidanter, kan hjælpe med at helbrede din hud og give den et mere strålende udseende. Da en langsommere aldringsproces også bør betyde mere vitalitet og energi, kan indarbejdelse af dette naturlige stimulerende middel både styrke dit immunsystem og øge energiniveauet.

6. SYRLIG KIRSEBÆRSAFT
Tartkirsebær er, udover at være forfriskende og lækre, en af de højeste naturlige kilder til den antioxidant, der er kendt som polyphenoler. Disse polyfenoler er berømt for at forbedre hudens elasticitet og hjælpe med at forhindre slaphed.

7. SENNEPSFRØ
Hvis du ikke har prøvet sennepsfrø før, er det måske på tide at tilføje dem til din anti-aging rutine! Sennepsfrø er en enestående kilde til næringsstoffet selen, som er kendt for sine kraftige antiinflammatoriske virkninger. Sennepsfrø er også rige på calcium, E-vitamin, mangan, omega-3-fedtsyrer og jern og er derfor et kraftværk mod aldring.

8. SØDE KARTOFLER
Søde kartofler har et ekstremt højt indhold af betacaroten, som bekæmper hudskadelige frie radikaler, der forårsager rynker og tegn på ældning. Søde kartofler er også rige på C- og E-vitamin og indeholder sunde vitaminer og mineraler, der er vigtige for at holde huden smidig, rynkefri og strålende.

9. RØDVIN

Med måde kan rødvin være gavnlig for din hud og hjælpe dit hjerte.
Rødvinsentusiaster vil blive begejstrede over at høre, at denne drik, når den bruges med måde, er fyldt med naturlige antioxidanter, der kan hjælpe med at gavne din hud og forebygge hjertesygdomme. Endnu bedre er det, at røde druer kan hjælpe med at forhindre de negative virkninger af aldring på grund af den “resveratrol”-forbindelse, der findes i huden.